ZLOMVAZ TÝM
Kristýna Dolejšová - rozhodně se ji nesnažte poznat podle kabelky, protože Kristýnu dvakrát nepotkáte se stejným modelem. Menší postavy a velkých očí. Když mluví, zabere spoustu místa. Je hrdou majitelkou 35 kabelek - a ještě nemá dost.
propagace, Infocentrum, podpora Míši Rýgrové

Tomáš Novotný - diplomovaný specialista, který si něco vymyslí, a pak to někdy musí (bohužel) i zrealizovat. Vystudoval VOŠIS, má modrou knížku a chce obchodovat na burze. Je hrdým majitelem hráškově zeleného veterána zn. š 110L.
ředitel Zážitkového dne

Lukáš Pánek - moc nemluví, je to prostě muzikant. Tra la la la la la. Jede zkoumat klokany.
technická podpora festivalu

Ludmila Pešková - žlutá je nyní její nejoblíbenější barva. Je to nejlepší kuchařka nejen na produkci. Má faru, Vítka, kuchařku od Magdaleny Dobromily Rettigové a konzervativní postoj. Potěší vás mandlemi ve skořici.
finance, sponzoři

Michaela Petrlová - benjamínek ročníku, který se za rok v Praze opravdu otrkal, ale pořád zůstává dobrou skautkou. Když jí nebudete rozumět, nedivte se, je z Lanžhota.
Infocentrum, ubytování, stravování

Dominika Podolská - herečka, která přemýšlí. Má spoustu barevných tužek a všichni milují její tabulky. Ona miluje červené víno (v jakémkoli množství větším než menší prý neškodí).
off-program, spot, ceny

Michaela Rýgrová - nesnáší, když se její příjmení ve wordu mění na Tygrová. Titulovaná Bc. hlava ZLOMVAZu. V důležitých i jiných chvílích při sobě vždy má výbornou domácí slivovici. Nechtějte ji rozčílit, šelma pak nezůstává pouze ve wordu.
dramaturgie festivalu

2. ročník Katedry produkce DAMU.


Grafický tým
1. ročník Katedry grafiky VŠUP. Ateliér Grafický design a nová média.


Jakub Kavan - web (code)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
> >   menu   < <

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Festival ZLOMVAZ 2006 pořádá Divadelní fakulta Akademie múzických umění v Praze. Spolupořadatelem festivalu je Hlavní město Praha.