I I I I I  
Obor režie a dramaturgie Katedry činoherního divadla DAMU
3. ročník

Magdaléna Frydrychová
Rodačka z Moravských Budějovic, ráda se věnuje sportu (squash a florball - v okresním přeboru s dívčím florballovým družstvem Budějovických dračic dvakrát druhé místo a ocenění za nejproduktivnější hráčku). Do divadla zajde párkrát do roka, nejraději s kamarády a nejraději na něco, co je "zaručená bžunda". Na otázku, co pro ni divadlo znamená, odpověděla: "Na chalupě v Raděticích je snad ještě někde na půdě loutkové divadlo po dědovi, jestli ho teda myši už nesežraly."

Štěpán Pácl
Štěpán se narodil. V roce 2000 dokončil střední školu a začal se věnovat. Štěpán je skaut a má několik zaručených návodů na sázení mrkve. Krom toho má koníčky a psa Skauta. Štěpán rád hraje. Ovlivnili ho zejména Olda Kaiser, Jirka Bartoška a Strýček Náhoda. "Život musí bejt sranda. To už sem pochopil. Díky, chlapi", říkává. Na světě ho nejvíce štve křivda, nespravedlnost, bulvár a podniky, které nemají dobrou atmosféru. Do budoucna by si rád opatřil zahrádku, kam by mohl utíkat před dusnem velkoměsta.


Obor režie a dramaturgie Katedry alternativního a loutkového divadla DAMU
2. ročník

Veronika Riedlbauchová
Neuchopitelná, nezastihnutelná, neutuchající, nedospělá, nestárnoucí, nedochvilná, nezastavitelná, nevyčerpatelná, nelítostná, neumluvitelná, nemístná a nenormální, nestravitelná, neuvěřitelná, nelítostná, neviditelná, nezačínající nekuřačka, Nevada a Nebraska, negližé a nemrava …a nech toho!!!
…prostě nepopsatelná Veronika Riedlbauchová - režisérka s hereckými sklony

Petr Hašek
aneb básnický akrostich
Harmonický
A pracovitý
Šarmantní
Elegán
Každým coulem

Předurčený stát se
Enormně
Talentovaným
Režisérem.